Sisselogimisaken ilmub iga mõne aja tagant, kuniks sinna andmed sisestatakse. Kui see on tehtud, kuvatakse kasutaja petmiseks ka kaardikuva päris Uberi rakendusest, et asi vähem kahtlane tunduks.

Kui häkkerid on kasutaja sisselogimisandmed kätte saanud, saavad nad neid ära kasutada teistesse teenustesse sisselogimiseks või saavad need mustal turul teistele maha müüa.

Loe lähemalt geenius.ee-st